Медичні огляди на стан сп’яніння

Про кабінет

Кабінет медичних оглядів на стан алкогольного сп’яніння знаходиться в складі ОМКВ. Забезпечується цілодобове проведення медичних оглядів на стан сп’яніння по направленню правоохоронних органів, керівників підприємств, установ, організацій, по заявах громадян. Огляди проводяться лікарським та середнім медперсоналом, використовується прилад сучасної модифікації «АЛКОТЕСТ – 6510» виробництва Німеччини. По результатах проведення оглядів водіїв транспортних засобів складається акт медичного огляду та висновок щодо результатів медичного огляду, який видається працівникам поліції. При необхідності, коли сталося ДТП з травматичними пошкодженнями або смертельними наслідками проводиться забір крові на визначення вмісту алкоголю. Дослідження взірців крові проводиться в клініко-діагностичній лаболаторії газохроматографічним методом.

Для визначення стану наркотичного сп’яніння, викликаного вживанням опіоїдів, канабіноїдів, амфетамінів та інших психоактивних речовин у обстежуваних осіб в обов’язковому порядку проводиться забір біологічного середовища (сеча, слина). Використовуються новітні методи визначення наркотичних речовин в біологічних середовищах.

При проведенні медичних оглядів на стан сп’яніння пішоходів заповнюється амбулаторна карта. Результат видається у вигляді виписки із амбулаторної карти. Огляд проводиться за письмової згоди обстежуваної особи.
При проведенні медичних оглядів на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння лікарі керуються діючими на території України наказами МОЗ та МВС України, Постановами Кабінету Міністрів України.

Галузева статистика

0
Лікарі
0
Сестри медичні
0
Молодші медичні сестри
0
Кабінети
0
Проведено медоглядів

Кабінет очолює

Юренко Галина

Ми можемо вам допомогти – телефонуйте!

Основні відділення

Поліклінічне
відділення
більше

Стаціонарне
відділення №1
більше

ЗПТ
більше

Госпрозрахункове
відділення
більше

Стаціонарне
відділення №2 з ПІТ
більше

Профілактика та
лікування ВІЛ /СНІДу
більше

Клініко-діагностична
лабораторія
більше

Консультативний
відділ
більше